top of page

Kære gæster,

 

Det er med stor glæde at vi kan meddele at Conny har valgt at give personalet muligheden for at åbne kroen. Det betyder at personalet genåbner dørene henover sommeren fra d. 1 juli til og med d. 30 juli. Efter en længere pause i den gamle krostue står personalet klar til at byde jer velkommen tilbage til vores hyggelige kro. Vi står klar til at servere de gode gamle klassiske favoritter, lige som I kender dem.  

 

I åbningsperioden holder vi åbent alle ugens dage fra kl. 12, så der er masser af tid til at besøge os, når det passer jer bedst. Så ring og reservér et bord på telefon: 97746067. Har du spørgsmål eller en forespørgsel, er du velkommen til at kontakte os på samme nummer eller på info@vildsundkro.dk
 

I åbningsperioden har du også muligheden for at kombinere et besøg hos os med en skøn overnatning på et af kroens dejlige værelser med udsigt udover Limfjorden. 

 

Vi ser frem til at byde jer velkommen til et glædeligt gensyn henover sommeren.

 

Med venlig hilsen,

Personalet

Kære allesammen, tusind tak  for jeres kondolencer i forbindelse med Jens Christian’s alt for tidlige bortgang.

Kroen var Jens Christian’s et og alt, og alt var i hans ånd, derfor er det svært at forestille sig, at den skal kører videre uden ham på trods af vores dygtige personale.

Restauranten vil forblive lukket, men vi vil køre selskaber indtil sommeferien. Det var vigtigt for Jens, og det er vigtigt for os alle, at der bliver sat et godt og velfortjent punktum til alle jer, der har støttet os igennem årene.

 

Vi har taget kontakt til alle der skal holde selskab. Har I gavekort eller har I andre spørgsmål så skriv endelig til os på info@vildsundkro.dk


Hvad der skal ske med kroen, det kan vi endnu ikke svare på. Men vi håber på at der fortsat kommer liv i de gamle lokaler.

 

Tak for jeres besøg og loyalitet igennem snart 45 år, det har betydet alt for os.

Venligst
Conny

ostost.jpeg

Vi byder dem velkommen til en af Morsø hæderkronede kroer. Vi har bestræbt os på at føre de gode gamle madtraditioner videre samtidig med at der er lavet en del forbedringer på bygningerne, så vi i dag råder over et spisested, der forener den gammeldags hygge med moderne komfort og ikke mindst panorama udsigten ud over Limfjorden og den over tres år gamle vildsund bro.

 

I vores selskabslokaler kan der dækkes op til selskaber op til 120 personer. Kroen råder ligeledes over 9 dobbeltværelser med udsigt over Thisted bredning og Vildsund.

 

Vi håber at de vil besøge kroen ved lejlighed  - vi står altid til deres rådighed med oplysninger og eventuelt menuforslag.

 

bottom of page